or onze sport op dit moment. Het is mo

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

or onze sport op dit moment. Het is mo

yaya2017
"Ik denk eigenlijk dat we asterisken zullen hebben op alle resultaten die lijken op AV en BV - Before Vaporfly," vertelde voormalige New York Road Runners president Mary Wittenberg vorige week aan The Wall Street Journal. "Het Nike Air Max 90 Femme Noir is krankzinnig. Zonder er www.joergbehlen.de een oordeel over te vellen, is het Adidas NMD Femme gewoon een feit." Ryan Hall, de enige www.aadkruiswijk.nl Amerikaan die ooit een marathon onder 2 uur en Nike Air Max 95 Mujer 5 minuten heeft gelopen, heeft gezegd dat hij denkt www.romanvavrik.cz dat de Vaporfly niet eens als schoen telt. "Wanneer een schoenenbedrijf meerdere koolstofvezelplaten in een schoen met kussen tussen de platen plaatst, is het niet langer een schoen, het is een veer en een duidelijk mechanisch voordeel voor iedereen die niet in die schoenen zit", zei hij op sociale media. Vóór Kipchoge's marathonevenement van minder dan twee uur, stelde de IAAF een werkgroep van voormalige atleten, wetenschappers en wetgevers samen om te onderzoeken of de sneakers lopers een voorsprong geven. Ze moeten hun bevindingen nog vrijgeven.

IAAF-regels wijzen erop dat schoenen geen 'oneerlijke hulp of voordeel' kunnen verlenen en voor iedereen 'redelijk beschikbaar' Adidas ZX Flux Mujer moeten zijn. Maar de groep Nike Internationalist Femme definieert niet wat een "oneerlijk Nike Air Presto Womens voordeel" is of hoe "redelijk beschikbaar" wordt Nike Air Max 270 Womens bepaald. Desiree Linden, een door Brooks gesponsorde Nike Air Max 720 Dam hardloper die de Boston Marathon in 2018 won, zei ook dat ze graag meer regels zou zien over schoenen. "Het is een wapenwedloop en het moet een voetrace zijn", vertelde ze aan Outside Online. "We moeten erachter komen wie de beste atleet is, die 26,2 mijl beter kan afleggen dan de andere persoon, niet wie de nieuwste, beste technologie heeft."

"Het is een beetje een afleiding voor onze sport op dit moment. Het is moeilijk om op dit moment echt gewoon de prestaties te vieren," vertelde Sara Hall, een door Asics gesponsorde hardloper en de vrouw van Ryan Hall, aan Outside Online. "Dus ik denk dat het zou helpen om een ??aantal limieten te hebben, net als andere sporten, zoals Nike Air Max 2017 Damen zwemmen of triatlon, of Nike Air Max 90 Donne fietsen. Ze hebben allemaal beperkingen Nike Air Max 95 Femme van de uitrusting. Dus ik denk dat dat zou Nike Air Huarache Womens helpen om een ??meer gelijkmatig speelveld te Nike Air Max 90 Essential Femme cre?ren." kocht een normaal paar Nike Air Max 97 sneakers tegen marktwaarde, bevestigde het hoofd van de onderneming, Daniel Greenberg, aan CBS News. Een gewoon paar Air Max 97's voor heren kost ongeveer $ 160, maar MSCHF vernieuwde de schoen volledig en voegde een gouden Jezus toe aan een kruisbeeld als schoenveter. MSCHF haalde ook heilig water uit de rivier de Jordani?, dat werd gezegend door een priester in Brooklyn en voegde het toe aan de zolen van de sneaker.